Nytt set – Ögonfransförlängning inkl. konsultation enligt dina önskemål

Material: Volymfransar/ Russianvolume/ 3D-fransar
En tunn tunn frans som fästs fast på din egen frans i volym. Volymen bestäms efter önskemål i fyllnad och längd.
Allt från normal mascara look till mega glamour look. Volymfransens fördel är tunnheten. Som ger en fjäder liknande känsla. Mycket skonsam och behaglig att bära.

För att nyttja tiden maximalt kom tvättad med tvål och vatten INNAN behandlingen startar. För att bästa resultat skall uppnås. Böj och färga inte fransarna upp till 2 dagar innan behandling och bär inte linser under behandlingen.

 

Påfyll – Ögonfransförlängning

Material: Volymfransar/ Russianvolume/ 3D-fransar

Ett påfyll är exakt vad det antyder, man fyller på de man tappat sedan sin senaste behandling. Vi rekommenderar att man kommer på påfyll va 3e-5e vecka. Om man inte skulle byta ut sina fransar skulle du aldrig behöva komma på påfyll. Dock har vi en växtcykel på ca 30 dagar sedan börjar fransen dö och slutligen trilla av. Va nog med att inte vänta för länge innan du kommer på påfyll.

 

Nytt set eller Påfyll – ink färgning av fransar och bryn

Material: Volymfransar/ Russianvolume/ 3D-fransar och frans+brynfärg

Denna behandlingen lämpar sig till dig som har väldigt ljusa fransar. Ljusa fransar kan vara väldigt svåra att se och försvårar arbetet samt resultatet. Att färga fransarna innan man börjar fästa de nya har visat sig även påverka fransarna positivt och hållbarheten har varat 1-2 veckor längre. Har du ljusa fransar kommer du uppleva det mindre tydligt att du bär förlängning när fransarna börjar falla av.

 

Varmt välkomna

Hälsningar Louise och Ida Hultqvist

 

Kontakta oss