PhiBrows – Kosmetisk pigmentering är en semi-permanent tatuering (även kallad handmetoden eller 3D) med stråteknik för ett naturtroget utseende. Vi arbetar med gyllenesnittet och den matematiska uträkningen för just de ögonbryn som ska passa ditt ansikte bäst. Färgerna vi arbetar med är 4e generationens färger från phibrows, dessa är utan tungmetaller samt är de enbart blandade med röd, gul och svart vilket gör att färgerna ej kan övergå till t.ex rosa, grön eller blå.

Många känner sig nervösa inför behandlingen, detta är helt normalt och vi går ej till nästa steg förens du är helt trygg i det första.

Färga INTE ögonbrynen från 3 veckor och fram till ditt behandlingstillfälle.

VIKTIGT!
Att du INTE:
– är gravid
– tar värktabletter 2 dagar innan och fram till behandlingen
– druckit alkohol dagarna innan
– har högt blodtryck
– äter blodförtunnande mediciner
– har utslag/eksem vid behandlingsområdet
– har utsatt huden för mycket sol närmaste tiden och blivit bränd
– använder botox 2 veckor innan/efter
– har blodsjukdomar
– är under 18 år

Informera om du äter mediciner eller har någon sjukdom som påverkar blodets levrings förmåga, så jag i god tid kan ta ställning till det.

I priset ingår det ett gratis återbesök 4-6 veckor efter behandlingen, du ansvarar själv för bokning av den tiden.

Hållbarheten är extremt individuell och olika från hud till hud. Vissa kan behöva en påfyllning (touch-up) efter 6-8 månader medan andra kan vänta 1-1,5 år. Faktorer som kan påverka är t ex om du har torr eller fet hud, peeling, krämer, solexponering mm. Jag kan därför inte garantera hur längre just dina ögonbryn kommer att hålla.

Kontakta oss